Home / Kosova (page 110)

Kosova

Remi insiston në marrëveshje qeverisëse PDK-LDK

Ish-komandanti i UÇK-së në Llap dhe anëtari i Kryesisë së PDK-së, Rrustem Mustafa-Remi, ka paralajmëruar një marrëveshje ndërmjet LDK-së dhe PDK-së për krijimin e institucioneve, pas zgjedhjeve të 11 qershorit. Mustafa, i cili edhe gjatë bllokadës politike pas zgjedhjeve të ...

Read More »

Dardan Gashi zëvendëskryeministër?

Dardan Gashi, i cili ka luajtur rolin e negociatorit në mes të Ramush Haradinajt dhe Teuta Rugovës, pritet të emërohet zëvendëskryeministër në Qeverinë të cilën pritet ta formoj Haradinaj. Gazeta “Zëri” duke u thirrur në burime të sigurta ka shkruar ...

Read More »

Remi deklarohet për formimin e Qeverisë

Anëtari i Kryesisë së Partisë Demokratike të Kosovës, Rrustem Mustafa ka thënë se fitues i vetëm i zgjedhjeve nacionale të 11 qershorit është koalicioni PAN. Fituesi i zgjedhjeve, sipas tij, duhet sa më parë të krijoj qeverinë. Qeveria e PAN-it, ...

Read More »