Home / Kosova (page 20)

Kosova

Elezi: KQZ e gatshme për zgjedhjet e nesërme

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve tashmë ka përfunduar të gjitha përgatitjet për zgjedhjet e parakohshme që do të mbahen nesër. Këtë proces zgjedhor do ta vëzhgojnë rreth 30 mijë vëzhgues nga organizata vendore e ndërkombëtare, media vendore e ndërkombëtare dhe përfaqësues ...

Read More »

Avokatët shqiptarë bashkohen në Union

Oda e Avokatëve të Kosovës dhe Dhoma Kombëtare e Avokatisë së Shqipërisë, kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për krijimin e Unionit të Avokatëve Shqipfolës, ku bën pjesë edhe rrjeti i avokatëve në diasporë.   Nnënshkrimi i marrëveshjes u bë në shënimin ...

Read More »

Kosova fillon heshtjen zgjedhore

Pas dhjetë ditë fushatë publike dhe shumë ditë te tjera fushatë të pa shpallur, në këto çaste ka filluar heshtja zgjedhore për zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare të Kosovës. Sipas ligjeve të Republikës së Kosovës, heshtja zgjedhore fillon një ditë para ...

Read More »