Home / Kosova (page 430)

Kosova

Ibishi: Jam keqinterpretuar lidhur me FARK-un

Deputeti i LDK-së, Nuredin Ibishi, ka theksuar se deklaratat e tij që kanë pasur të bëjnë me FARK-un janë të keqinterpretuara. Sipas tij, “disa portale në Kosovë, duke nxjerrë nga konteksti i fjalive të mia gjatë intervistës, kanë keqinterpretuar përmbajtjen ...

Read More »

Aktakuzë për terrorizëm, akuzohen 32 persona

Të pandehurit akuzohet  për “Rekrutimi për terrorizëm”, “Organizimi dhe pjesëmarrja në grupe terroriste” dhe “Mbajtja në pronësi dhe posedim të paautorizuar të armëve” Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës ...

Read More »