Home / Kosova (page 44)

Kosova

Ambasadori i SHBA-së në Serbi, Kyle Scott, ka deklaruar sot se është i vetëdijshëm se Kosova është çështje e ndjeshme, porse politika e SHBA-së nuk është risi. “Fokus duhet të mbetet në kërkimin e zgjidhjes gjithëpërfshirëse dhe dy palë e ...

Read More »