Home / Kosova (page 440)

Kosova

Mesazhi i Jahjagës: Mandat deri më 2016

Presidentja Atifete Jahjaga ka mandat kushtetues deri në vitin 2016. Kjo është përgjigja që Zyra e Presidentes ka dhënë në lidhje me përfshirjen eventuale të postit të presidentit në marrëveshjen për ndarjen e pushtetit ndërmjet Partisë Demokratike të Kosovës dhe ...

Read More »

Shpallet konkursi për Kryeprokuror të Shtetit

Shpalljes se konkursit për zgjedhjen e Kryeprokurorit të Shtetit i ka paraprirë plotësim-ndryshimi i Rregullores për procedurën e nominimit dhe propozimit për emërim të Kryeprokurorit të Shtetit. “Këshilli Prokurorial i Kosovës, në bazë të nenit 109 dhe 110 të Kushtetutës ...

Read More »

Mjerimi shkas i ikjeve nga Kosova

Mijëra tentojnë të ikin nga Kosova, për të gjetur një jetë më të mirë në Perëndim. Largimi ilegal është i hidhur. Ata që detyrohen të kthehen, dëshmojnë tmerret në burgjet e Hungarisë dhe akuzojnë autoritetet kosovare. Stacioni i autobusëve në ...

Read More »