Home / Kosova (page 450)

Kosova

Përçahen sheikët kosovarë të naftës

Naftëtarëve të Kosovës nuk po i mjafton vetëm një shoqatë. Latif Kryeziu dhe Ibrahim Bucaliu, përkatësisht pronarët e Al Petrolit dhe HIB Pretrolit po krijojnë një shoqatë të veten. Gazeta Fjala merresh se naftëtarët po e ndërmarrin një hap të ...

Read More »

Thaçi, nga Brukseli fajëson Brukselin!

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Hashim Thaçi, në emisionin “Info- Box” të Radio Dukagjinit ka thënë nga Brukseli se migrimi ilegal i kosovarëve është fenomen shqetësues, por ai pretendon se dihen faktorët e vërtetë se pse po ndodhë ...

Read More »