Home / Kosova (page 458)

Kosova

Vlerësohet bashkëpunimi Kosovë-Francë

Në vazhdën e takimeve bashkëpunuese me ambasadorë të vendeve të BE-së, të akredituar në Kosovë, ministri i Drejtësisë, Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim ambasadoren e Francës, Maryse Daviet. Gjatë këtij takimi, Kuçi vlerësoi bashkëpunimin që institucionet e Kosovës, ...

Read More »

FAK-u i varur nga Lista Serbe

Transformimi i Forcave të Sigurisë në Forcat e Armatosura të Kosovës (FAK) do të kërkoj një koordinim politik ndërmjet Prishtinës–Brukselit dhe Beogradit. Ky transformim nuk mund të bëhet pa miratimin e NATO-s dhe pa ndryshimet e nevojshme kushtetuese ligjore. Por, ...

Read More »