Home / Kosova (page 461)

Kosova

Komisioneri Hahn nesër në Kosovë

Komisioneri i Bashkimit Evropian për Politikë të Fqinjësisë Europiane dhe Negocim të Zgjerimit, Johannes Hahn, do të vizitojë Kosovën për herë të parë këtë të mërkurë, më 18 shkurt. Komisioneri do të takohet me autoritetet e Kosovës, përfaqësues të partive ...

Read More »

Festë në dëshpërim!

Kosova gjatë këtyre shtatë vjetëve të shtetësisë së saj si asnjëherë më parë nuk ka qenë më e “lënduar” nga aspekti social e ekonomik. Me një ekonomi në krizë, varfëri e papunësi të madhe, krimi e korrupsion, me eksod masiv… ...

Read More »