Home / Kosova (page 471)

Kosova

Bamieh: Menaxhmenti i EULEX-it mafioz

Prokurorja britanike, Maria Bamieh, ka dorëzuar mbi 40 faqe argumente në Zyrën Kundër Mashtrimeve në Bruksel (OLAF), dhe Ombudsperson për shkeljet ligjore në EULEX. Në fillim të ankesës, që bart datën shtator 2014, Bamieh përshkruan në detaje të gjitha shkeljet, ...

Read More »

A po e shkel Kushtetutën PDK-ja?

Partia Demokratike e Kosovës nuk ka bazë kushtetuese të mos e thërras seancën konstituive dhe as të mbajë të bllokuar konstituimin e Kuvendit. Kushtetuta e Kosovës nuk ka paraparë asnjë marrëveshje paraprake për të votuar Kryetarin dhe Nënkryetarët e Kuvendit. ...

Read More »