Home / Kosova (page 482)

Kosova

“Oferta sekrete” e Thaçit!

Lideri i Partisë Demokratike të Kosovës, Hashim Thaçi nuk ka treguar nëse partia e tij do t’i jap postin e kryeministrit ose kryeparlamentarit ndonjë partie tjetër, por edhe njëherë iu ka bërë thirrje liderëve politikë që të fillojnë komunikimin e ...

Read More »

Kurban Bajrami, të shtunën më 4 tetor

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, njofton besimtarët dhe opinionin e gjerë se dita e parë e festës së Kurban – Bajramit, është ditën e shtunë më 4 tetor 2014. “Manifestimi qendror për territorin e Kosovës, kushtuar festës së Kurban ...

Read More »

Koha për mbjelljet vjeshtore

  Kultivuesit e kulturave lavërtare, tashmë janë në përfundim të parapërgatitjeve për fillimin e mbjelljeve vjeshtore, të cilat pritet të fillojnë në javën e dytë të muajit tetor. Në anën tjetër, edhe institucionet përgjegjëse për këtë sektor, tashmë janë në ...

Read More »