Home / Kosova (page 488)

Kosova

Ndërhyj presidente!

Ngërçi institucional, i cili po vazhdon në krijimin e institucioneve të Kosovës, Kuvendit dhe më pastaj të qeverisë së Kosovës, vetëm sa po e bën akoma më të thellë krizën pas zgjedhore, e cila rrezikon ta çojë vendin drejt zgjedhjeve ...

Read More »

Ashton përshëndet marrëveshjen energjetike

Përfaqësuesja e lartë e BE-së për politikë të jashtme dhe siguri, Catherine Ashton, ka përshëndetur arritjen e marrëveshjes për transmisionin e energjisë elektrike në mes të Kosovës dhe Serbisë. Në një njoftim të kabinetit të Ashton, thuhet se arritja e ...

Read More »