Home / Kosova (page 491)

Kosova

“Ylberi i Prishtinës 2014″, mbyll sot siparin

Në Prishtinë mbyllet sot në mbrëmje Festivali Ndërkombëtar tradicional i këngëve dhe valleve për  fëmijë “Ylberi i Prishtinës 2014″, një nga ngjarjet më të rëndësishme kulturore që zhvillohet  në kryeqytetin e Kosovës. Në festival marrin pjesë 21 ansamble nga vendi ...

Read More »