Home / Kosova (page 499)

Kosova

Veriorët kërcënojnë sërish EULEX-in

Kryesuesit e Kuvendeve të katër komunave veriore të vendit, janë dakorduar të martën pasdite për një seancë të jashtëzakonshme që do të mbahet më 29 gusht në Zveçan, bëjnë të ditur burime të Kosovapress-it. Sipas këtyre burimeve, në këtë seancë ...

Read More »

Organizatat që financohen nga shtetet arabe

Janë mbi 60 organizata të ndryshme joqeveritare që operojnë dhe janë të regjistruara në Kosovë, e që po hetohen dhe po monitorohen nga Prokuroria e Shtetit për dyshime se të njëjtat përmes aktiviteteve të tyre kanë proklamuar dhe përkrahur terrorizmin, ...

Read More »

Ivanovic nesër para drejtësisë

Lideri i Iniciativës Qytetare ‘SDP’ Oliver Ivanoviq, do të paraqitet të martën për herë të parë para Gjykatës Themelore në Mitrovicë, rreth aktakuzës e cila e ngarkon për vepra të rënda penale të kryera ndaj shqiptarëve gjatë vitit 1999 dhe ...

Read More »