Home / Kosova (page 520)

Kosova

Aktivizohet “Kryetari Rezervë” i LDK’së

Fatmir Sejdiu ka zhvilluar sot një takim me shefen e Zyrës Ndërlidhëse Greke në Prishtinë, ambasadoren Konstantina Athanassiadou. Natyrisht, takimi nuk ka kurrëfarë rëndësie, mirëpo ai është bërë publik dhe fotot e takimit i janë shpërndarë medieve. Ky takim duket ...

Read More »