Home / Kosova (page 530)

Kosova

Ka filluar takimi, pa VLAN

Para pak minutash, kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Hashim Thaçi, së bashku me kryesuesen e radhës së seancës konstituive të Kuvendit të Kosovës, Flora Brovina, si dhe për faqësues të komuniteteve pakicë, kanë filluar takimin në ambientet e Kuvendit ...

Read More »

Për seancën vendoset sot në ora 15.30

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Adem Grabovci ka bërë të ditur se kryesuesja e seancës konstituive të Kuvendit të Kosovës, Flora Brovina, sot në ora 15.30 ka thirrur në takim të përbashkët, përfaqësues të partive politike për të ...

Read More »