Home / Kosova (page 538)

Kosova

A po rrezikohet buxheti?

Projektet e planifikuara për këtë vit, rritja e pagave dhe disa vendime të tjera të marra nga Qeveria e Kosovës, nuk rrezikojnë buxhetin e Kosovës, thonë zyrtarë qeveritarë, përderisa ekspertë për çështje ekonomike thonë se qeveria e ardhshme duhet të ...

Read More »

Demaçi: Po bëjnë luftë për pushtet

Adem Demaçi vlerëson se aktualisht në Kosovë po luftohet për një pushtet i cili po dëshpëron qytetarët. Sipas tij, akterët politik kanë degraduar aq shumë sa që kanë harruar interesin e kombit duke parë vetëm interesin vetjak apo grupor. E ...

Read More »

Prishtina ende pa drejtor të Arsimit

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Prishtinës ende është pa drejtor. Zyrtarë të sindikatave të arsimit bëjnë thirrje për zgjidhjen sa më të shpejtë. Ndërkaq organizata që monitoron punën e komunës së Prishtinës, thotë se vonesat në këtë drejtim shkaktojnë ...

Read More »