Home / Kosova (page 540)

Kosova

Duma: Akuzat e Marty, të pasakta

Eksperti i njohur maqedonas në lëminë e mjekësisë ligjore, Aleksej Duma, ka shprehur dyshime të mëdha për akuzat e raportuesit të Këshillit të Europës, Dick Marty, për nxjerrjen dhe trafikimin e organeve nga ana e UÇK-së gjatë periudhës së vitit ...

Read More »

Kosove: Urimet për Krishtlindje

Krerët institucionalë dhe fetarë të Kosovës kanë uruar besimtarët katolikë me rastin e Krishtlindjes.  Në urimin e Ipeshkvit të Kosovë, Dodë Gjergji, theksohet se festa e Krishtlindjes është moment hareje dhe gëzimi, dhe ftohet të gjithë besimtarët që të jenë ...

Read More »

KPJ mohon se e kanë ftuar Martin

Ylli Hoxha, drejtor ekzekutiv i Klubit për Politikë të Jashtme (KPJ), ka thënë se është e paqëndrueshme deklarata e kryeministrit në largim, Hashim Thaçi, se Dick Marty është i ftuar nga ky klub për ta prezantuar raportin e tij në ...

Read More »