Home / Kosova (page 554)

Kosova

Filloi punimet Kuvendi i Kosoves

Ka mbërri në sallë edhe presidentja Atifete Jahjaga, e cila ka zënë karrigen përballë deputetëve. Në sallë mbretëron një qetësi dhe asgjë nga paralajmërimet se mund të shfaqen tensione për shkak të vendeve nuk rezultoi i vertete. Tashmë filloi edhe ...

Read More »

Kosovë: Në Rezallë gjenden kocka njerëzish

Janë gjetur pjesë kockore, me origjinë njerëzore, që i takojnë periudhës së luftës së fundit në Kosovë, në lokacionin e shënjuar në fshatin Rrezallë, të Komunës së Skenderajt, të mërkurën. Kjo ka ndodhur gjatë vazhdimit të gërmimeve të filluara dje ...

Read More »