Home / Kosova (page 555)

Kosova

Paqartësi rreth rregullores së Kuvendit

Njohës të rrethanave politike në vend, theksojnë se rregullorja e Kuvendit është e paqartë në dy nene dhe lë hapësirë për interpretim të dyanshëm. Albert Krasniqi, analist në KIPRED ka thënë se nenet 12 dhe 13 të rregullores së Kuvendit ...

Read More »

FSK ka nevojë për ndihmën e NATO-s

Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Agim Çeku është takuar me zëvendëskomandantin suprem të Aleancës së NATO-s për Evropë, gjeneral Sir Adrian Bradshaw. Çeku tha se me gjeneralin biseduan për hapat në vazhdim për FSK pasi që ka nevojë ...

Read More »