Home / Kosova (page 60)

Kosova

Emërohen 53 gjyqtarë të rinj

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka dekretuar sot emërimin e 53 gjyqtarëve të rinj, të cilët do të jenë gardianë të së drejtës për qytetarët e Republikës së Kosovës. Pesëdhjetetre gjyqtarët e rinj kanë bërë betimin dhe janë ...

Read More »

Çfarë propozimi ka Daçiq për Kosovën?

Zëvendëskryeministri i parë serb, Ivica Daçiq ka thënë se dialogu me Kosovën me presidentin serb Aleksandar Vuçiq është edhe njëherë kontroll i opsionit ‘Demarkacioni’ për ‘serbët dhe shqiptarët’, e cila sipas tij është e ngjashme me mbrojtjen e serbëve ndër ...

Read More »