Home / Rajoni / Maqedonia (page 10)

Maqedonia

Si do të jetë loja me numra dhe mandate?!

Edhe pse Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve shpalli rezultatin me numrin e votave, ku (OBRM-PDUKM fitoi 452,709 vota ose 38.06 përqind, ndërsa LSDM-ja ka fituar 436,469 vota ose 36.69 përqind) askush, as edhe partitë nuk guxojnë të bëjnë projeksion se#farë kjo ...

Read More »