Home / Rajoni / Maqedonia (page 100)

Maqedonia

Maqedoni, u votua rebalanci i Buxhetit 2016

Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë sot votuan rebalancin e buxhetit për vitin 2016, transmeton Telegrafi Maqedoni. Në kuadër të seancës 111 me 55 vota ‘për’ dhe 23 ‘kundër’ e votuan rebalancin e Buxhetit 2016. Për buxhetin nuk votuan deputetët nga ...

Read More »

Rritet pasiguria në komunikacionin e Tetovës

Është rritur pasiguria në komunikacionin e Tetovës, pasi ka disa ditë që në udhëkryqet kryesore të qytetit semaforët punojnë me drita vezulluese. Veturat janë të obliguara të lëvizin sipas rregullit “kush ka të drejtë, të kalojë”. Vendimin për ti shkyçur ...

Read More »