Home / Rajoni / Maqedonia (page 11)

Maqedonia

Mickovski: Populli tha “Stop” per marreveshjen

 Qytetarët të cilët votuan kundër dhe qytetarët të cilët abstenuan nga votimi sot e dhanë mesazhin më të fuqishëm “Kjo është Maqedonia, këtu jetojnë maqedonas, identiteti ynë është maqedonas, gjuha jonë është maqedonase, paraardhësit tanë kanë qenë maqedonas dhe të ...

Read More »