Home / Rajoni / Maqedonia (page 110)

Maqedonia

Lirohen të dyshuarit e rastit “Transportuesi”

Këshilli Penal e ndërpreu masën e paraburgimit për dy të dyshuar në rastin ‘Transportuesi’; në vend të paraburgimit, ua caktoi masën e sigurimit të prezencës, gjegjësisht konfiskimit të pasaportave, obligimit për t’u paraqitur në Gjykatën në Manastir dhe ndalesën për ...

Read More »