Home / Rajoni / Maqedonia (page 128)

Maqedonia

Marin Mema shqetëson Maqedonasit

Dokumentari i gazetarit të njohur shqiptar Marin Mema për qytetin e lashtë ilir të Ohrit ka nxitur reagime tek maqedonasit. Gazeta maqedonase Dnevnik, artikullin për dokumentarin e kishte titulluar “Top Channel dhe Koha Ditore sajojnë histori”, ndërsa në detaje janë ...

Read More »