Home / Rajoni / Maqedonia (page 147)

Maqedonia

Bomba XVI: Vjedhjet e zgjedhjeve në Kumanovë

LSDM-ja opozitare ka zhvendosur sërish bombat në nivel lokal. Pas Strumicës dhe Komunës Qendër, social-demokratët publikuan sot telefonata që sipas tyre dëshmojnë parregullsitë në proceset zgjedhore në Kumanovë. Kryetari i komitetit komunal të LSDM-së në Kumanovë, Martin Kostovski, publikoi biseda ...

Read More »

Maqedoni, 30% të burgosurve të pafajshëm?

Aktivistja, Meri Nikollova ka shprehur shqetësimet për gjendjen e mjerueshme ku vuajnë dënimin të burgosurit në Maqedoni. Sipas saj pas publikimit të fotografive dhe kushteve të vështira të burgjeve në Maqedoni patjetër duhet të ngritët zëri se si trajtohen në ...

Read More »

Përgjimet, PDSH nga shqetësimin në Bruksel

Përfaqësuesit e Partisë Demokratike Shqiptare në Maqedoni shfrytëzuan ftesën e Parlamentit Evropian për të biseduar me eurodeputetë të grupeve kryesore mbi zgjidhjen e krizës politike, të rënduar pas publikimit të përgjimeve nga kreu i opozitës në vend, në të cilat ...

Read More »