Home / Rajoni / Maqedonia (page 150)

Maqedonia

Prodhohet treni i parë për Maqedoninë

Delegacioni i Maqedonisë i udhëhequr nga ministri i Transportit dhe Lidhjeve Vllado Misajlovski qëndron për vizitë në RP të Kinës, ku sot në kompaninë CSR korporejshën ltd, në qytetin Xhuxho do të marrë pjesë në prezantimin e trenit të parë ...

Read More »

Anulohet seanca e Apelit për Monstra-n

Gjykata e Apelit ka anuluar seancën publike ku duheshin të shqyrtohen ankesat e ngritura nga të akuzuarit e rastit “Monstra” dhe avokatët e tyre. Shkak i anulimit të kësaj seance dëgjimore ishte mos-prezenca në gjykatë e të dënuarve Haki Aziri ...

Read More »

Sot, takim i ri i liderëve

Sot pritet një takim i ri liderësh, megjithëse burime partiake theksojnë se një gjë e tillë nuk është precizuar akoma. Gruevski dhe Zaev as pas takimit të ndarë që patën disa ditë më parë nuk arritën t’i përafrojnë qëndrimet. Koha ...

Read More »

Takimet e liderëve pa epilog

Kryetarët e katër partive më të mëdha politike në Maqedoni dështuan në mbajtjen e takimit të radhës, ku pritej të arrihej kompromisi për finalizimin e marrëveshjes së 2 qershorit. Kryetarët e katër partive më të mëdha politike në Maqedoni kanë ...

Read More »

Zaev më 5 gusht në Gjykatë

Autoritetet gjyqësore në Maqedoni informuan se seanca gjyqësore për rastin “Puç” ndaj liderit opozitar Zoran Zaev do të mbahet më 5 gusht. Raportohet se procesi gjyqësorë do të drejtohet nga gjykatësja Lubinka Bashevska. Ndërkohë që të akuzuar janë gjithsejtë 5 ...

Read More »