Home / Rajoni / Maqedonia (page 151)

Maqedonia

Tubim popullor i VMRO-DPMNE-së

Me moton “Maqedonia e fuqishme!” sonte para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë tubim popullor do të mbajë VMRO-DPMNE dhe partitë e koalicionit “Për Maqedoni më të mirë”. Në tubim, të cilin e organizon VMRO-DPMNE-ja, koalicioni Për Maqedoni më të mirë, ...

Read More »

Shkupi bllokohet nga protesta kundër qeverisë

Shumë njerëzve mlidhen para qeverisë për të marrë pjesë në protestën e madhe të opozitës e cila ishte shpallur si një protest mbipartiake dhe qytetare. Qytetarët mbajnë parulla ku shkruhet”Lamtumirë Nikolla, “Dorëheqje” dhe kështu me radhë. Afër kolonave të qytetarëve ...

Read More »