Home / Rajoni / Maqedonia (page 158)

Maqedonia

Gruevski: Gushinca është rast serioz

Gushinca është temë serioze, ndërsa deklaratat se pushteti qëndron prapa incidentit janë vezë qyqare. Këtë e tha mes tjerash kryeministri Nikolla Gruevski, në tribunën e VMRO-DPMNE-së në Ohër. Gruevski komentoi se incidenti me kurorën me lule për gazetarin Jovanovski është ...

Read More »

Aksion policor në Kumanovë, arrestohen tre persona

Dje pasdite ka ndodhur një aksion policorë në Kumanovë me çrastë janë arrestuar tre persona. Bëhet fjalë për vëllezërit Rexhepi, njëri prej tyre gjegjësisht Rexhep Rexhepi është veteran i tre luftërave asaj të UÇPMB-së, Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe UÇK-së.  Rexhepi ...

Read More »