Home / Rajoni / Maqedonia (page 159)

Maqedonia

Do të protestojnë edhe gazetarët

Nënshkruesi i Rregullit për solidaritet me rastin e ditës ndërkombëtare të punës , do të organizojnë një protestë për drejtësi sociale dhe të drejtat e punëtorëve. rotesta do të filloj pas dite nga përmendorja e sindikatave të udhëhequra, do të ...

Read More »

Zaev akuzohet edhe formalisht për përgjimet

Prokurori i shtetit në Maqedoni e ka akuzuar formalisht liderin e opozitës rreth rolit të tij në skandalin e përgjimit që e ka sfiduar regjimin nëntë vjeçar të kryeministrit, Nikola Gruevski.  Prokurori, përmes një komunikate të publikuar mbrëmë ka thënë ...

Read More »

Megjashi shënon ditëlindjen e 23-të

Ambasada e parë për fëmijë në botë “Megjashi”, motoja e së cilës është “Të gjitha idealet e botës janë më pak të rëndësishme sesa lotët e një fëmije”, sot shënon 23 vite nga ekzistimi. “Megjashi” angazhohet për respektimin e personalitetit ...

Read More »