Home / Rajoni / Maqedonia (page 160)

Maqedonia

Tubim popullor i VMRO-DPMNE-së

Me moton “Maqedonia e fuqishme!” sonte para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë tubim popullor do të mbajë VMRO-DPMNE dhe partitë e koalicionit “Për Maqedoni më të mirë”. Në tubim, të cilin e organizon VMRO-DPMNE-ja, koalicioni Për Maqedoni më të mirë, ...

Read More »