Home / Rajoni / Maqedonia (page 20)

Maqedonia

Sela: Emri që nuk përkthehet, i papranueshëm

Partitë shqiptare e përshëndesin qëndrimin e Qeverisë për emër me përcaktues gjeografik dhe riemërimet. Kryetari i Aleancës për shqiptarët Ziadin Sela pas takimit me ambasadorin Samuel Zhbogar tha se mirëpret riemërimin e autostradës dhe aeroportit si përpjekje për të krijuar ...

Read More »

Krijohet Këshilli i paqes në Maqedoni

Në Shkup u krijua Këshilli Shqiptar i Paqes në Maqedoni dhe me këtë rast disa parsonalitete shqiptarë i’u bashkangjitën familjes së Ambasadorëve të Paqes. Këtë titull e ndan Federata Universale e Paqes dhe u jepet individëve që u përkushtohen praktikave ...

Read More »