Home / Rajoni / Maqedonia (page 23)

Maqedonia

Vendimi për “Kumanovën”, më 17 tetor

 37 të akuzuarit për terrorizëm dhe organizatë terroriste të rastit të Kumanovës më 17 tetor do të marrin vendimin përfundimtar mbi gjykimin e tyre për ngjarjet e 9 dhe 10 majit. Pas 60 seancave maratonike, ka përfunduar edhe procesi gjyqësor për këtë ...

Read More »