Home / Rajoni / Maqedonia (page 24)

Maqedonia

Shtabi republikan për reforma në VMRO-DPMNE dje mbrëma, pas rezultatit të dobët që korri në zgjedhjet e djeshme lokale, i dërgoi mesazh liderit të partisë Nikolla Gruevski të japë dorëheqje dhe të mundësojë proces demokratik në parti, po ashtu mbajtje të procesit zgjedhor me të cilin anëtarët lirisht do mund të zgjidhinin liderin e tyre të ri të kësaj partie

Shtabi republikan për reforma në VMRO-DPMNE dje mbrëma, pas rezultatit të dobët që korri në zgjedhjet e djeshme lokale, i dërgoi mesazh liderit të partisë Nikolla Gruevski të japë dorëheqje dhe të mundësojë proces demokratik në parti, po ashtu mbajtje ...

Read More »

Zaev fiton zgjedhjet lokale në Maqedoni

Partia e kryeministrit Zoran Zaev, LSDM e konsideron veten fituesen e zgjedhjeve lokale në Maqedoni. “Presim që të gjithë pjesëmarrësit në zgjedhje, pa dallim rezultati, të kontribuojnë me sjelljen e tyre për ruajtjen e atmosferës së qetë dhe demokratike. Sot ...

Read More »

Vendimi për “Kumanovën”, më 17 tetor

 37 të akuzuarit për terrorizëm dhe organizatë terroriste të rastit të Kumanovës më 17 tetor do të marrin vendimin përfundimtar mbi gjykimin e tyre për ngjarjet e 9 dhe 10 majit. Pas 60 seancave maratonike, ka përfunduar edhe procesi gjyqësor për këtë ...

Read More »