Home / Rajoni / Maqedonia (page 30)

Maqedonia

Maqedoni, 102 të plagosur nga trazirat

Grupet ekstremiste maqedonase që pushtuan mbrëmë KuvendinMinistria e Punëve të Brendshme të Maqedonisë njofton se është normalizuar gjendja në Kuvend dhe rreth tij, duke u rivendosur rendi dhe qetësia. Nga MPB njoftojnë se pas trazirave të shkaktuara, do të ndërmarrin ...

Read More »