Home / Rajoni / Maqedonia (page 32)

Maqedonia

Maqedonia dhe shërbimet sekrete serbe

Zyra e presidentit maqedonas i hedh poshtë pretendimet e agjentit serb, i cili u gjet brenda parlamentit të Maqedonisë gjatë trazirave të dhunshme më 27 prill, se ai kishte lejen e autoriteteve maqedonase për të qenë aty. Prokuroria për kriminalitet ...

Read More »

Konsulli maqedonas provokon Athinën zyrtare

Marrëdhëniet midis Greqisë dhe Maqedonisë janë acaruar përsëri, pas një incidenti, të cilin Athina zyrtare e ka konsideruar si incident diplomatik dhe provokues. Ngjarja ka ndodhur në Toronto të Kandasë, kur konsulli i përgjithshëm i Maqedonisë është shfaqur në një ...

Read More »