Home / Rajoni / Maqedonia (page 39)

Maqedonia

Pas kulaçit, kërbaçin. Sanksione Maqedonisë?

Apelet e Shteteve të Bashkuara dhe Bllokut Europian vazhdojnë të injorohen nga liderët maqedonas, por nëse politikanët e atjeshëm do të bllokojnë në vazhdimësi krijimin e qeverisë së re, rrezikojnë të përballen me një kthesë radikale të qëndrimit të Ëashingtonit ...

Read More »