Home / Rajoni / Maqedonia (page 48)

Maqedonia

Analistët: Institucionet paralele të pamundura

Në Maqedoni nuk mund të formohen institucione paralele qeverisëse edhe përskaj rezistencës së OBRM-PDUKM-së për të dhënë pushtetin, vlerëson ish kreu i Kuvendit Tito Petkovski. Sipas tij, ministrant e OBRM-PDUKM-së tashmë janë pjesë e pakicës dhe ky kabinet është jolegjitim. ...

Read More »