Home / Rajoni / Maqedonia (page 50)

Maqedonia

Maqedonia rrezikon sanksionet

Për Maqedoninë fryn erë sanksionesh. Financial Times citon ndërmjetësit e bllokut që janë përfshirë në zgjidhjen e krizës politike të paralajmërojnë liderët maqedonas se rrezikojnë masa të rënda nëse vazhdojnë bllokimin e qeverisë së re dhe nxitjen e konfliktit ndëretnik. ...

Read More »

Ivanov anulon takimin me komisionerin Hahn

Presidenca maqedonase njoftoi ambasadorin e Bashkimit Europian në Shkup, Samuel Zhbogar, për anulimin e takimit mes Presidentit Gjorgje Ivanov dhe komisionerit të zgjerimit Johannes Hahn. Presidenca maqedonase deklaroi se Ivanovi i ka komunikuar qëndrimet më 10 shkurt dhe këto qëndrime ...

Read More »