Home / Rajoni / Maqedonia (page 60)

Maqedonia

“Pa BDI-në nuk ka qeveri”

Për deputetin shqiptar të LSDM-së, Muhamed Zeqiri, nga zgjedhjet e fundit në Maqedoni ka vetëm një fitues. “Shqiptarët në Maqedoni janë fituesit më të mëdhenj të këtyre zgjedhjeve sepse ata i thanë stop Nikolla Gruevskit. Shqiptarët e shpëtuan Maqedoninë në ...

Read More »

Gjykata hodhi poshtë disa dëshmi ndaj Gruevskit

Sot u mbajt seanca gjyqësore kundër Nikolla Gruevskit, Mile Janakieskit, Daniela Rangellova dhe 11 të akuzuarve të tjerë, të cilët janë pjesë e hetimeve të PSP-së për zhvillimet në komunën Qendër të bashkisë së Shkupit, përcjell Telegrafi Maqedoni. Gjykatësja Tatjana ...

Read More »