Home / Rajoni / Maqedonia (page 90)

Maqedonia

Rritet eksporti i mallrave të Maqedonisë

Shkëmbimi tregtar i Maqedonisë për periudhën janar – qershor 2016 arriti në 5.529.439.000 dollarë amerikan. Vlera e eksportit është 2.275.485.000 dollarë amerikan dhe shënon rritje për 4.1%, krahasuar me të njejtën periudhë të vitit të kaluar, transmeton Telegrafi Maqedoni. Nga ...

Read More »

Maqedoni, u votua rebalanci i Buxhetit 2016

Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë sot votuan rebalancin e buxhetit për vitin 2016, transmeton Telegrafi Maqedoni. Në kuadër të seancës 111 me 55 vota ‘për’ dhe 23 ‘kundër’ e votuan rebalancin e Buxhetit 2016. Për buxhetin nuk votuan deputetët nga ...

Read More »