Home / Qeveritare (page 16)

Qeveritare

Qeveria rrit akcizën e duhanit

Ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj, në një deklaratë për mediat informoi sot, mbi vendimin e fundit të qeverisë për rritjen e akcizës së duhanit. Duke bërë një parantezë të sëmundjeve që shkaktohen nga duhani si ato kardiovaskulare dhe kanceri i mushkërive, ministri Beqaj ...

Read More »