Home / Qeveritare (page 2)

Qeveritare

Rama: Reformim PS-së për të mbështetur reformat

Turi “Ta pastrojmë më tej Shqipërinë” nuk është një proces që synon vetëm zgjerimin, hapjen dhe rritjen e Partisë Socialiste, por është një proces i lidhur ngushtësisht edhe me reformat e ndërmarra nga Qeveria. Ndalesa e radhës e kryeministrit Edi ...

Read More »

Ministrja Kodheli sot në Kosovë

Ministrja e Mbrojtjes e Republikës së Shqipërisë, Mimi Kodheli bashkë me një delegacion të ministrisë do të vizitojë sot Ministrinë për Forcën e Sigurisë së Kosovës. Programi i vizitës fillon në orën 10:15, me Ceremoni ushtarake për nder të ministres ...

Read More »