Home / Qeveritare (page 20)

Qeveritare

Rama: Fund shkatërrimit të burimeve strategjike

 Një fenomen dramatik ka shoqëruar Shqipërinë në gjithë këto vite, që është fenomeni i shkatërrimit të burimeve tona strategjike, që janë territori dhe gjithë pasuritë natyrore, ka deklaruar Kryeministri Edi Rama te premten në mbledhjen e Këshillit Kombëtar të Territorit. ...

Read More »