Home / Qeveritare (page 25)

Qeveritare

Kryeministri Rama shtron iftar

Fjala e kryeministrit Rama, në iftarin e shtruar në nderim të Muajit të Shenjtë të Ramazanit, nga kryeministri Rama dhe bashkëshortja e tij Linda Rama: “Unë nuk praktikoj besim tjetër, përveç atij tek vetja dhe tek njerëzit, por nuk besoj ...

Read More »