Home / Qeveritare (page 28)

Qeveritare

Koncesioni: Ruli kunder Rulit

Ish ministri i Energjetikës, Genc Ruli, një nga zyrtarët më të akuzuar nga opozita për korrupsion, së fundmi i vënë nën akuzë për shkelje të ligjit kur ndryshoi duke anashkaluar Kuvendin, pranoi se ka marrë vendim pa marrë konkluzionet përfundimtare ...

Read More »

Qeveria heq shperblimet dhe festimet

Viti 2010 mund të ketë qenë i mirë për ekonominë shqiptare, sipas shifrave të Ministrisë së Financave, por aspak i tillë për nëpunësit e shtetit. Punonjësit e administratës publike nuk do të marrin shpërblim për rezultate të mira në punë ...

Read More »

Akuzat e Marti, Berisha fton EULEX-in

Kryeministri Sali Berisha i ka bërë ftesë EULEX-it që të fillojë hetimin në lidhje me akuzat e Dik Marti dhe i garantoi institucionit evropian në Kosovë, se nuk do të ketë asnjë pengesë nga autoritetet në Shqipëri. Duke folur në ...

Read More »