Home / Qeveritare (page 4)

Qeveritare

Qeveria miraton një sërë vendimesh të rëndësishme

Këshilli i Ministrave miratoi sot një sërë vendimesh të rëndësishme. Kështu, qeveria miratoi në parim, marrëveshjen, ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Kanadasë, për mbrojtjen shoqërore. Gjithashtu, sot qeveria vendosi dhënien e gradës “Drejtues madhor” për z. Haki Çako, Drejtor i ...

Read More »

Haxhinasto përuron mbikalimin e Shkozetit

Mbikalimi i Shkozetit, një projekt me vlerë prej rreth 8 milion euro është vënë në shërbim të plotë të qytetarëve. Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës, Edmond Haxhinasto inauguroi sot përfundimin e punimeve, nga ku u bëri apel përdoruesve të rrugës ...

Read More »