Home / Kronika / Kronika e zeze (page 19)

Kronika e zeze

Në Prizren, babai vret të birin

Në Korishë të Prizrenit mbrëmë në mesnatë ka ndodhur një vrasje. Edhe pse Policia në raportet e tyre shpjegojnë që ka pasur mosmarrëveshje mes babait dhe të birit, nuk sqarohet cili ka vrarë cilin. Megjithatë, KosovaPress mëson se babai ka ...

Read More »