Home / Kronika / Sociale (page 7)

Sociale

Evropa na ka harruar

Fehmi Llausha e ndjen nganjëherë veten si njeriu i fundit i mbetur. Jo se dikush ka vdekur. Por shumë kanë ikur, tepër shumë. Shoku im më i mirë është në Linz, në Austri. Një tjetër në Hamburg Dy fqinj të ...

Read More »

Universitetet publike- Nis regjistrimi i fituesve

Me publikimin e listave përfundimtare fituese në universitetet publike, duke nisur nga sot, studentët mund të drejtohen në sekretaritë mësimore të fakulteteve ku janë shpallur fitues dhe të bëjnë regjistrimin përfundimtar. Afati i fundit i studentëve për të bërë regjistrimin ...

Read More »

1 Tetori, Dita Botërore e të Moshuarve

1 Tetori njihet ndryshe si Dita Botërore e të Moshuarve. Çdo vit, tematika e Ditës Botërore të të moshuarve është e ndryshme. Këtë vit në fokus është mesazhi “Të moshuarit – Një forcë e re për zhvillim”. Sipas përkufizimit të ...

Read More »