Home / Politika (page 10)

Politika

Gjermani-Shqipëri, ambasadorja Schütz: 30 vjet marrëdhënie diplomatike, miqësi e veçantë, motoja e Tetorit Gjerman 2017

 Një vjeshtë kulturore gjermane vjen në Tiranë. Filma, letërsi, teatër, muzikë, ekspozita diskutime, workshope e shumë aktivitete të tjera, janë pjesë të një programi të larmishëm dhe emocionues kulturor gjermano-shqiptar, që shoqërojnë axhendën e aktiviteteve të “Tetorit gjerman 2017”, që do ...

Read More »